Jako, że po swapie chłodnic z ARL'a mam nie podłączoną klimę, gdyż jest różnica w położeniu wtyczki na przewodzie, chciałbym się Was zapytać czy możecie polecić mi jakiś warsztat zajmujący się klimą w którym będą mieli ciekawe koncepcje i chęć do lekkiej rzeźby ? :-) Interesuje mnie wawa i okolice...
Trochę nie prezycyjnie się wyraziłem. Chodzi mi o dolne mocowania węża klimy, gdy podłączymy seryjny waż od ASZ do chłodnicy od ARL tak jak być powinien to całość będzie jakieś 2-3cm nad ziemią...
Trochę nie prezycyjnie się wyraziłem. Chodzi mi o dolne mocowania węża klimy, gdy podłączymy seryjny waż od ASZ do chłodnicy od ARL tak jak być powinien to całość będzie jakieś 2-3cm nad ziemią...
Chyba juz wiem o co chodzi, ale nadal nie jestem pewien. :?
Poza Diagtronikiem, ktory wymienil juz Maicroft, moge polecic kontakt z:
Tak w ogole to gdzie przekladales te chlodnice? I mam nadzieje, ze doczekamy sie jakiejs szczegolowej relacji na forum.
Dziękuję za namiary
Owszem, chętnie opiszę przeróbki jak już się zakończą, bo na razie całość jest trochę rozgrzebana. Na szczęście robię zdjęcia, więc będzie też ogólnodostępna dokomentacja fotograficzna :-)
Komentarz